Skvělý upírský horor Let The Right One In se dočká seriálové verze

Další z řady filmových hitů zamíří na obrazovky.

Pokud se považujete za milovníky upírů a hororů, pak jste zákonitě museli vidět švédský film Ať vejde ten pravý (2008). Ten byl netradičním mrazivým hororovým dramatem a sklízel pochvaly ze všech stran (stejně jako knižní předloha).

Toho si všimli američtí tvůrci, kteří samozřejmě natočili remake. Ten sice nebyl špatný, ale jak to tak bývá, kvalit originálu nedosáhl.

Ale filmaři z USA to nevzdávají. Stanice TNT chystá seriálovou podobu. Potvrdila to výkonná viceprezidentka Sarah Aubrey:

"Let The Right One In kombinuje elementy hororu, thrilleru o pomstě a romance dospívajících v nezapomenutelný a opravdu zneklidňující příběh. Tento román je příkladem bohatého vyprávění příběhu, což z něj dělá skvělý zdroj, který výkonní producenti přivedou k životu v této naprosto nové adaptaci."

SOUVISEJÍCÍ: CHYSTÁ SE HROMADA SERIÁLŮ NA MOTIVY FILMŮ. KTERÝCH?

Zřejmě už nemá cenu se rozčilovat nad tím, že si tvůrci nedají pokoj a chtějí remakeovat/restartovat/rebootovat skoro cokoliv, co něčím zaujalo. Ostatně, v plánu je hromada seriálových verzí dalších filmů (i když Let The Right One In se má inspirovat hlavně u knihy).

Zatím není jasné, kdy se na projektu začne pracovat.

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat