Ženatý se závazky: Budou nové díly nebo ne?

Prozradil představitel Ala.

Fandové legendárního sitcomu Ženatý se závazky se před nějakou dobou mohli radovat ze zprávy, že se chystá spin-off, který se zaměří na Buda (David Faustino). Ale zatím se nezdá, že by klapka měla padnou v dohledné době. David prozradil, že jsou tu problémy s právy a teď se k celé situaci vyjádřil i představitel Ala Ed O´Neill. Věří, že seriál vznikne?

"Nemyslím si, myslím, že k tomu nedojde... David Faustino navrhl tenhle nápad o Budovi, který se vrací zpátky do domu a je rozvedený a s ním se tam nastěhuje také jeho bývalá žena a jeho nejlepší kamarád a neklape jim to a Al a Peg jsou ve Vegas - vyhráli v loterii, Sony. To byl nápad, ale myslím, že narazil na nějaké právní problémy. Lidé, kteří to měli podepsat, nepodepsali, takže si nemyslím, že k tomu dojde. A já a Katey bychom byli schopni natočit jednu nebo dvě epizody za rok, protože máme závazky jinde - tedy, ona měla a já určitě mám. Ale nevypadá to, že k tomu dojde. Ale nikdy nevíte."

Nezní to nadějně. Vlastně to zní, že by to bylo hodně velké překvapení, kdyby k tomu došlo. Je otázkou, jestli je to dobře nebo špatně. Zápletka není vysloveně originální, ale třeba by byla zpracována dobře. To už ale asi nezjistíme.

Stáli byste o pokračování Ženatého se závazky?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat