Vrátí se na obrazovky Peggy Carter a Howard Stark, aby založili S.H.I.E.L.D.?

Uvidíme někdy založení legendární organizace?

Přestože byl Agent Carter (recenze) povedený seriál, spousta lidí litovala toho, že nikdy neukázal založení legendární špionážní organizace S.H.I.E.L.D.. Vlastně je hromada těch, kteří si myslí, že právě to byl jeden z hlavních důvodů, proč nebyl seriál až tak sledovaný. 

Ovšem, Dominic Cooper, který v seriálu ztvárňoval Howarda Starka (otce Iron Mana) věří, že přece jen budeme svědky toho, jak Peggy Carter (Hayley Atwell) a právě Howard stáli u zrodu S.H.I.E.L.D.u:

"Ano, myslím si, že ano. Nějakým způsobem se vrátí - ať už na téhle stanici nebo na jiné nebo v tomto seriálu nebo v jiném typu seriálu, ale někde je určitě znovu uvidíte. O tom nemám sebemenších pochyb. Něco ve mně mi říká, že s touhle postavou ještě není konec. Líbí se mi ho hrát, je to zábavné." 

Myslím, že by nikdo neprotestoval, pokud by měl Dominic pravdu. A nezbývá, než věřit, že ji má. Ale než se (doufejme) dočkáme návratu Peggy Carter a Howarda Starka, můžete se podívat na jiný komiksový seriál Preacher (recenze), ve kterém Dominic hraje hlavní roli. 

A nebo podepsat petici, jejímž cílem je přesvědčit streamovací společnost Netflix, aby převzala seriál Agent Carter.

Chtěli byste vidět založení S.H.I.E.L.D.u?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat