Flash: Třetí řada nabídne komiksovou zápletku Flashpoint

Máme se na co těšit? POZOR, MOŽNÉ SPOILERY!!!

Mluví se o tom už nějakou dobu a teď je to oficiální. Třetí řada seriálu Flash (recenze) nabídne komiksovou zápletku Flashpoint.

Potvrdil to na Twitteru sám představitel ústřední role Grant Gustin (s posvěcením tvůrce seriálu Greg Berlanti).

Komiksový Flashpoint operuje s tím, že se Barry Allen ocitne v alternativní časové linii, ve které je jeho matka naživu, ale to je jedna z těch menších změn. Z některých superhrdinů jsou superzločinci, z padouchů hrdinové atd. atd.. Skoro by se chtělo říct, že v téhle dějové lince nezůstal kámen na kameni.

Ukáže se, že příčinou těchto zmatků není Reverse-Flash, ale Flash, který pozměnil časovou linii, když se vydal zachránit svou matku. A jak víte, to se přihodilo ve finále druhé řady.

Samozřejmě se dá očekávat, že televizní Flash se nebude držet komiksové předlohy doslovně (v komiksu se pohybují Wonder Woman, Aquaman nebo Batman, i když to není Bruce Wayne), ale určité prvky přebrány budou. Jaké? Na odpověď si ještě pár měsíců počkáme.

Jakkoliv to zní lákavě, jsou na místě i obavy. Podobný příběhový zlom by zřejmě měl ovlivnit i bratrské projekty. Tedy Arrowa, Legends of Tomorrow a nově i Supergirl a uhlídat, aby to dávalo smysl, nebude vůbec snadné.

Tak snad to tvůrci zvládnout tak, abychom si nemuseli každých pět minut ťukat na čelo.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat