Jak jsem poznal vašeho otce: O čem měl být spin-off k Jak jsem poznal vaši matku?

Na obrazovky nedorazil. Ale kdyby ano, jaká by byla zápletka?

How I Met Your Mother byl velmi (ale velmi) úspěšný sitcom, se kterým CBS bodovalo dlouhé roky. Přestože poslední řady už nebyly to pravé ořechové a samotné finále schytalo hodně kritiky, dá se říct, že Jak jsem poznal vaši matku patří k nejzábavnějším sitcomům nového tisíciletí.

A nebylo tak žádným šokem, když se objevily zprávy o tom, že vznikne spin-off nazvaný jednoduše How I Met Your Dad. Ale bez ohledu na úspěch How I Met Your Mother, jeho potencionální bratříček nikdy nevznikl.

Aktuálně se na světlo světa dostal alespoň scénář úvodní epizody, takže můžeme zjistit, o čem měl seriál být:

Ústřední hrdinka jménem Sally Javits (Greta Gerwing) se chvíli poté, co se rozpadne její krátké manželství (nezačínali podobně Přátelé?) rozhodne přestěhovat k bratrovi Dannymu (Andrew Santino) a jeho manželovi Toddovi (Drew Carver). Problémem ovšem je, že Danny není zrovna nadšen nejen z toho, jak dopadlo manželství jeho sestry, ale také se mu nelíbí její dost lajdácký způsob života. Naštěstí má Sally oporu v podobě zábavné nejlepší kamarádky Juliet (Tiya Sircar). A faktem je, že Sally úplně nepřetrhala ani pouta ke svému bývalému manželovi Gavinovi (Anders Holm). Přesto se ale Sally rozhodne se znovu vrhnout do randících vod a vyrazí ven s nenápadným Frankem (Nick D´Agosto).

Podle těch, co scénář četli, je škoda, že se nedočkal zfilmování, protože vtípků bylo dost a většinou byly povedené. Navíc, slyšet Meg Ryan jako "hlas", který vypráví příběh hlavní hrdinky, to je sympatická představa.

Plus bylo prozrazeno, že seriál (nebo jeho první díl) nepůsobil jako laciná kopie How I Met Your Mother.

Je tak docela škoda, že se zřejmě seriálu nedočkáme. I když možná se k němu CBS někdy vrátí. Já bych byl určitě zvědavý, jak by to dopadlo. Co vy?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat