Teorie Velkého Třesku: O Sheldonovi a Amy a postavách


Vývoj postav a co čekat nadále? POZOR, SPOILERY!!!
Sheldon Cooper (Jim Parsons) a sex? Z jednoho hlediska je nám to absolutně odpíráno jeho povahou, ale na druhou notu ? Po letitém vztahu se Amy Farah Fowlerovou (Mayim Bialik) se v mnoha věcech začal chovat otevřeněji a posunul se blíže k normální sféře. Takže proč by scénaristé neměli s tou možností pracovat, že?

Produkce se potýká se zvýšeným tlakem a stressem od fanoušků, protože scénaristé se chovají, jakoby zrovna tento vývoj nepřicházel v úvahu. Sheldon prý nikdy nebyl až takový asexuál, aby nepřišel tento zvrat. Vlastně od začátku říkal, že má v plánu mít jakoukoliv cestou potomka, aby mohl dál šířit svůj intelekt. 

Velká část aktuální sezóny se točila hlavně kolem jejich vztahu, který Amy ukončila, aby mohla najít vytouženou intimitu s jinými. Bohužel zjišťuje, že její srdce patří Sheldonovi a je ochotna kvůli tomu i slevit ze svých tužeb. Jak už víme, tak se k sobě Sheldon a Amy vrátili a Sheldon slíbil, že Amy zahrne vším, po čem tak touží. 
Tvůrci na otázku proč zasadili takový zvrat vztahu mezi nimi byla odpověď celkem zajímavá:,,Všechny postavy kráčí se svými vztahy vpřed. Bernadette (Melissa Rauch) a Howard (Simon Helberg) se vzali už před pár lety, ale jejich vztah se z počátku vůbec nechytal. Penny (Kaley Cuoco) a Leonard (Johnny Galecki) - nyní už manželé - se vozili po horské dráze od začátku seriálu. Raj (Kunal Nayyar) a Emily (Laura Spencer) mají fungující vztah. Ale Sheldon a Amy se vezli v jedné linii už převelice dlouho. Nic se neměnilo, nic se prakticky nedělo. Tak jsme zvolili trochu jiný přístup a přirozeně praktické Amy jsme dali možnost jít pár kroků na zpět a zvážit znovu celou tuhle záležitost."
Bob Newhart v roli profesora Protona Arthura se v noci před jejich první skutečně intimní chvílí objeví a povídá si se Sheldonem o tom, co by měl vlastně dělat. Protože Sheldon nemá otce a potřebuje v tomto ohledu pomoci, v hlavě si při takových to situacích představuje právě Arthura v Jediho oděvu. 

U seriálů, které běží několik let jako jsou Přátelé, Jak jsem poznal vaši matku nebo právě Teorie Velkého třesku, je potřeba, aby interakce mezi postavami nezevšedněla. Proto se v těchto seriálech vztahy mezi postavami mění a nabírají nebo naopak ubírají na intenzitě.
Po téměř devět let sledujeme, jaká dynamika se rozvíjí mezi 7 hlavními postavami. Tyhle postavy spolu rostou a tvarují se. Neexistuje postava, která by se dala vynechat. Tvůrci se vždy zaměřují na jednotlivé páry a jejich konektivitu.
Ovšem objevují se domněnky, že když máme už dva manželské páry, zásnuby a další vývoje, nečeká někoho další krok, kterým je samozřejmě rodičovství? Tvůrci si stojí za tím, že stále máme potenciál, do kterého se ťapání malých nerdů nehodí. Děti vždy změní podstatu seriálů a vše se pak točí kolem nich. Rozhodně nechceme, aby se z geekovního seriálu stala rodinná show.
Teorie Velkého třesku byla již ohlášena mezi seriály, které se budou vysílat v sezóně 2016/2017. Takže se máme stále těšit na další řadu a to desátou. 
zdroj: variety.com
Sdílej na Google+

Autor: Sandra De Santa

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat