Recenze: 2 Broke Girls S05E01 (... and the Wrecking Ball)


Dvě socky a demoliční koule... POZOR, SPOILERY!

Max (Kat Dennings) a Caroline (Beth Behrs) znovu otevřely své dortíkové okénko uprostřed staré čtvrti Williamsburgh v Brooklynu. Nově se pokouší útočit na turisty se svými dortíky z pivního těsta a novými tričky s jejich obchodním logem. Dostávají se do potyčky s průvodcem, který jim prozradí, že jejich dortíkárnu a bistro hodlá město vyplatit a zbourat, aby mohlo postavit IMAX kino. Sophie (Jennifer Coolidge) se domnívá, že je těhotná ačkoliv se jedná nejspíše o menopauzu. Ani v tomto dílu se teda nedozvíme, kolik je vlastně Sophii let. Na druhou stranu se zmínila o svém životním snu - otěhotnět. U slyšení o projednání stavby u soudu se ukáže, že ona kouzelná Tiffanyho okna s rybím motivem zdobí dům s bistrem a dortíkárnou už více než spoustu let a tudíž je stavba IMAXu zrušena.


Ve zkratce:

Jako opening celé řady mě díl vcelku zklamal. Zbytečně mnoho vtipných replik, ale žádný situační humor, což u sitcomu očekávám. Ale jinak šlo o docela povedený díl, pokud by se jednalo standardní epizodu. Jenže na start nové sezóny to bylo docela slabé.

Postavy:

Sophie byla v tom díle dost předramatizovaná. Oleg se téměř neukázal a Max také neměla šanci se prosadit, protože v momentě, kdy měla vystupovat u soudu do místnosti vlétla Caroline a veškerou pozornost strhla na sebe.

Nejlepší/Nejhorší scéna:

Nemůžu si vybrat, protože v tomto díle bylo vše nechutně průměrné, že mě žádná scéna neoslovila a to jak pozitivně, tak negativně.

Plusy

+: Kostýmy (např. Carolina na sobě měla pyžamové kalhoty, které koupila několik sezón na zpět)

+: Maxin břitký humor a velká prsa

Mínusy:

-: Tahle epizoda se zkrátka nehodí jako opening nové řady

-: Situační humor chyběl v celém díle

Hodnocení: 65%
Sdílej na Google+

Autor: Sandra De Santa

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat